Om L-K Service

​Med mange års erfaring i branchen er LK Service den helt rette samarbejdspartner inden for reparationer og service af alt fra hydraulik til maskiner og personvogne.

Vores ekspertise og erfaring kan sikre dig en professionel og kvalitetsbevidst service. Dette kan både øge pålideligheden og holdbarheden af dine køretøjer og maskiner, samtidig med at det kan spare dig tid og penge på lang sigt.

Stort værksted og rullende service

Vi er netop flyttet i spritnye lokaler, hvorfor vi i dag kan tilbyde vores kunder et 680 m2 stort værksted fyldt med udstyr og maskiner til at varetage netop din opgave.

Vi er ligeledes kendt for vores rullende værksted med to fuldt udstyrede servicevogne, der indeholder både værktøj og reservedele til at løse store som små problemer.

Når en maskine eller bil går i stykker, vil det i mange tilfælde gøre, at det er svært at få bugseret den hen til et værksted. Men med vores rullende service har du ikke det problem, når du ringer til os.

​Vi kommer ud til dig og foretager reparationen på stedet.

Altid høj kvalitet

Vores alsidighed betyder, at vi kan løse stort set alle typer opgaver for både private og erhvervskunder, og vi garanterer høj kvalitet uanset opgavens art og omfang. Derudover er du naturligvis garanteret en hurtig responstid, da vi oftest kan sende en vogn med det samme.

Kontakt os

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 28 14 03 80, hvis du ønsker mere information, eller såfremt du har brug for en professionel og effektiv service.