​Service og reparation af klimaanlæg og aircondition på Fyn

LK Service udfører service og reparation af klimaanlæg og aircondition i blandt andet biler, lastvogne og entreprenørmaskiner.

Desuden råder og vejleder vi omkring vedligeholdelse og hyppigheden af service.

Service og vedligeholdelse af dit klimaanlæg er vigtigt

Klimaanlæg og aircondition kræver jævnlig vedligeholdelse, og hvis mængden af kølemiddel falder for meget, vil kølemidlet blive for varmt. ​Mangelfuld service kan nedsætte effektiviteten og vil i værste fald ødelægge anlægget.

Når vi udfører service og reparation af klimaanlæg og aircondition, sikrer vi, at anlægget virker optimalt, og vi laver fejlsøgning, hvis der er fejl eller uregelmæssigheder. Derpå vil vi give besked på, hvad en reparation vil koste, og hvis du ønsker fejlen udbedret, ordner vi anlægget.

Vi kan udføre alt i forbindelse med aircondition​

Vi kan med andre ord stå for alt i forbindelse med service og reparation af klimaanlæg og aircondition. Og vi kan løse både store og små opgaver, ligesom vi altid garanterer en høj kvalitet i vores arbejde.

Vores kompetente og erfarne teknikere har i det hele taget altid fokus på god kundeservice og grundigt arbejde.

Klimaanlæg og aircondition, der er monteret i biler og lastvogne, bliver efterset og serviceret på vores værksted i Ringe på Fyn.

Men vi tager ud til kunden, når vi skal udføre service på anlæg i entreprenørmaskiner.

Ring og få et tilbud på service eller reparation

Du kan ringe til LK Service på telefon 28 14 03 80, eller skrive til vores e-mail på kontakt@l-k-service.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på service af dit klimaanlæg eller din aircondition.